Aluminium Ramen

Aluminium ramen zijn zeer veelzijdig vanwege hun tijdloze uitstraling, duurzaamheid en uitstekende akoestische en thermische prestaties. Bovendien zijn de onderhoudskosten minimaal en is aluminium zeer bestand tegen weersinvloeden. Tegenwoordig worden aluminium ramen ook beschouwd als een duurzame keuze, omdat het materiaal volledig recyclebaar is en kan worden hergebruikt voor de productie van nieuwe grondstoffen.

Scala aan kleuren

Onze aluminium ramen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid scala aan kleuren en worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit, tot in de kleinste details. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, van poeder- en structuurlak tot specifieke op maat gemaakte opties om je project extra karakter te geven. Bovendien zorgt ons vermogen om kleinhoutvormen te creëren ervoor dat we een meerwaarde kunnen bieden aan elk project. Als je op zoek bent naar een meer minimalistische en strakke look, dan bieden onze aluminium profielen met rechte lijnen een prachtige toevoeging aan jouw interieur en exterieur.

Energiebesparing

Bij het vervangen van ramen in moderne tijden is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke energiebesparingen. Het is een onmisbaar aspect van onze plannen geworden. Het is daarom van essentieel belang om aandacht te besteden aan manieren om de best mogelijke isolatiewaarde te verkrijgen, waarbij zowel de luchtdichtheid als de thermische onderbreking van de raamprofielen van cruciaal belang zijn.

Contact

Heb je vragen, contacteer mij gerust vrijblijvend!